keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tulevaisuus näkyvissä..

Tämänkertainen tarina lähtee liikkeelle siitä, että olen tässä jo pidemmän aikaa pohtinut toiminimen perustamista ja nettilaukkukaupan avaamista. Nyt projekti alkaa olla siinä pisteessä, että kunhan pääsen jyvälle verokarhun juonista ja kirjanpidosta niin askeleet suuntaavat kaupparekisterikeskukseen. 
Iso syy toiminimen perustamiseen ja nettikaupan avaamiseen juuri nyt on se, että vuosikurssini järjestää ensi kuussa Visamäen kampuksella myyntitapahtuman, jossa muotoilun opiskelijat saavat myydä tuotteitaan. Mikäpä sen parempaa mainosta kuin olla tapahtumassa ja näyttää mitä on tehnyt.

Tästä johtuen menossa on siis pienoinen laukunteko-operaatio. Vuosi sitten suunnittelin ja kaavoitin tämän yksinkertaisen laukkumallin, josta tein tämän ensimmäisen valkoisen laukun.



Koska kaavat olivat onnistuneet ja laukun mallista tuli mielestäni hyvä, tein heti uuden vähän räväkämmän vaihtoehdon. Violettia haljasnahkaa pallokoristein, lisänä eriparia olevat metalliset olkahihnan kiinnittimet.


Sitten pääsemmekin nykypäivään piipahtamaan, sillä pohtiessani kyseistä myyntitapahtumaa löysin tämän laukun kaavat ja päädyin käyttämään niitä uudelleen. Tässä siis vain ja ainoastaan myyntiin tehty upouusi keltainen laukku metalliketjuolkaimella. Aion ottaa myös tuon violetin version myytäväksi, koska se ei ole ollut kertaakaan käyttössä, toisin kuin valkoinen laukku, joka on ollut monesti mukana menossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti