sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Ohi on ja olo onnellinen..

Alkanut kesä kääntää monella tavalla uuden lehden elämässäni.. Työharjoittelu, joka venyi lopulta yhdennelletoista viikolle, loppui viime tiistaina. Jälkifiiliksenä väsynyt, mutta onnellinen. Kaiken kaikkiaan olen iloinen, että valitsin Hanna Sarénin työharjoittelupaikakseni, paljon sain tehdä ja nähdä. Kyllähän se niin on, että muodin, muotoilun ja designin saralla Helsinki on Suomessa kiistatta se paikka, jossa tapahtuu. Jonakin päivänä suuntaan siis kengänkärkeni pääkaupunkimme suuntaan..

Kuten sanottua harjoittelu loppui tiistaina, mutta niin loppui myös viisi kesää kestänyt työsuhteeni erääseen hyvin miellyttävään lähikauppaan. Ehkä hämmentävää lopettaa työsuhde näin kesän korvalla, mutta mitta tuli täyteen. Tuntui ettei työllä ole enää mitään annettavaa minulle, eikä minulla työlle.. Olen siis kesän täysipäiväisesti yrittäjä ja se tuntuu hyvältä.

Tekeillä onkin yhdet hääkengät tulevalle morsiammelle. Ihanilta ystäviltänikin on sadellut muutama laukkutilaus, jotka pitävät minut hetken työllistettynä. Työtä teettää myös Kapiokirstun (käsityöyhdistys, johon kuulun) näyttely Joroisissa itäsuomessa. Näyttely järjestetään Taito Shopissa Joroisissa, jonne siis tuotteitani tulee esille näyttelyyn sekä myyntiin.

Syyskussa tapahtuu sitten ihan huikeita, sillä Cobblerina Design nähdään Helsinki Design Weekillä järjestettävässä Design Marketissa. Helsingissä Kaapelitehtaalla 8.-9.9. olevassa tapahtumassa isot ja pienet design-yritykset nähdään samassa paikassa.

Esittelyssä tällä kertaa iki-ihanat pitsikorkokengät. Ensimmäisestä suunnittelemastani mallistosta toteutettu pari. Päällinen on ihanan pehmeää lampaan nahkaa ja mausteena kukkapitsiä.. Paljon en näistä osaa kertoa menemättä teknisiin sepustuksiin jalkineiden rakenteista. Käyttöön pistikengät eivät ole vielä päässeet, vaikka jo yli vuosi sitten valmistuivat. Kutsukaa minut juhliin, että kengät pääsevät ulos.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti