lauantai 31. maaliskuuta 2012

Huh kiirettä..

Kiirettä pitää.. Ensimmäinen viikko työharjoittelua Hanna Sarénilla takana. Viidesti viikossa Helsinkiin ja takaisin syö aikaa ja energiaa, mutta vaikuttaisi olevan sen arvoista. One Day Design Shop tuli, meni ja yllätti. Tapahtuman aikana kuusi myytyä laukkua ja tapahtuman jälkeen jo yksi uusi laukku on päässyt nettikaupan kautta hyvään kotiin.
En aio kuitenkaan unohtaa tätä blogia ja sen päivittämistä.

Kun miesten kenkiä on ollut jo esittelyssä, niin ehkei muutama lisää ole pahitteeksi. Oikeastaan pidän paljon miesten kenkien tekemisestä, niiden muodot ja leikkaukset ovat jotenkin paljon ronskimpia ja niitä suunitellessa saa unohtaa söpöilyn ja oman maun hetkeksi.

Ensimmäisenä esittelyssä joululahjaksi ystävälleni tekemäni ruskeat kengät. Lähtökohtana oli "joululahja-arvonta", jossa porukassa arvottiin kuka antaa lahjan ja kenelle. Etukäteen oli siis salaisuus keneltä lahjansa tulis saamaan. Joulun jälkeen oli sitten tarkoitus kokoontua ja arvata kuka on antanut lahjan kenellekin. Olin etukäteen päättänyt, että sain kenet tahansa teen kengät.. yllättävää.. ei.. no kuitenkin kohdalleni osui Mikko ja seuraavaksi pulmaksi muodostuikin se, minkä kokoiset kenkien tulisi olla. Salaa yritin bongata kengän kokoa, mutta lopulta lestin valinta meni arpapeliksi ja kenkien sopivuus jännitysnäytelmäksi. Lopputulos selviäisi vasta aattona lahjan avauduttua. Loppu hyvin kaikki hyvin, kengät sopivat, olivat mieluisat ja mukavat jalassa. Jujunahan näissä kengissä on erikoinen iltti, jonka alta nauhat menevät.





Vuoden vaihteessa sain rockhenkisen talvikenkätilauksen, sopivasti ennen kuin talvi oikeasti saapui tänne etelään. Olin juuri opppinut kaavoittamaan nilkkureita/sappaita, mikä sopi tilaukseen ja sen ajankohtaan oivallisesti. Pitkä varsi on talvikengässä ehdoton, ettei lumi mene sisään kenkään. Halusin harjoitella vetoketjun kaavoittamista ja ompelemista kenkään, (joku saattaa muistaa, että vihaan yli kaiken vetoketjujen ompelemista, joten harjoitus on aina poikaa) siksi otin ne suunnittelussa tyylikeinoksi näkyville kengän ulkopuolelle. Musta ja sininen väreinä olivat mielestäni nappivalinta. Ja pääkallohan on Backyard Babiesin logosta napattu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti